Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 21 september 2015

Trelleborg - Linköping - Norrköping


Hemresan från Trelleborg blev vår längsta etapp, ca 50 mil.


Det blåst under natten till söndagen och det var riktigt grått när vi startade hemresan.  Men så lyste solen igenom molnen på något litet ställe och det blev ändå en talande bild.


Här blev det vita huset belyst.


Här fick jag med ljusrevan i molnen. Det kom några regnskurar och kameran fick vila tills vi kom till en rastplats nära Tranås.


Där var vi ute och gick lite och jag passade på att ta ett kort på Lennart med Tranås i bakgrunden. Tröjan behövdes och vi konstaterade att det är dags att lägga sandalerna åt sidan och plocka fram andra skor.


Vi gjorde stopp hos sonen med familj i Linköping. Dit kom vi lagom till kaffedags, så vi fick äta god äppelkaka med vaniljsås. Vi tittade runt i trädgården och så fick vi chans att träffa och krama om barnbarnet. Vi hann också med att äta middag innan vi fortsatte hemåt.
Vi plockade ur kylskåpet och en del annat i går kväll.
I dag har vi ägnat oss åt att tömma resten och städa ur Ellen, så hon ska vara fina inför nästa resa, när nu det blir.

7 kommentarer:

Matts Torebring sa...

Ni har ju tid att ta det lungt och bara njuta, 50 mil för oss, hör till de kortaste bitarna på våra semesterresor. Lev väl.

Arne L sa...

Välkomna hem. Vi har precis städat ur bilen och trädgården. Det blev en släpvagn med ris till Returpunkten. Nu laddar vi för Kulturnatten. Hur går det med det kommande barnbarnet?

BP sa...

Välkommen tillbaka till Norrköping! Om ni är fotbollsintresserade så vet ni kanske att IFK håller på att fajtas om SM-guld just nu. Alltid nå't positivt kanske nu när ni mött hösten på riktigt;-)

Lennart och hans tankar sa...

Det är väl snart dags att rulla igen!

Kram

Ingrid sa...

Borta bra men hemma bäst? Fast det kanske inte gäller när man har hemmet med sig under resan. Så mycket vackert ni har sett på den här turen!
Kram, Ingrid

Rolle o Carina sa...

Välkomna hem igen då efter er fina resa söderut!
Höganloft fika vi också vid förra året o sov över!
Ni åker väl söderut igen snart va??

Ha det gott.....Kram

Ama de casa sa...

Det är lite jobbigt med dom långa sträckorna som bara är mest transport... Men välkomna hem!
:-)