Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

fredag 30 september 2016

Veckan har gått fortVi har tagit våra dagliga promenader och upplever den dramatiska färgförändringen i naturen.


Per och barnen har varit hos oss. Nu är det han som är föräldraledig. Det blev förstås besök i Vasaparken. På tisdagen visade sig solen och det var riktigt varmt och skönt.


På natten till onsdag regnade det och galonbyxor gick åt. Vi stannade i närmaste lekplats vid Djäkneskolan. Två härliga dagar med barnen!


I går var det återbesök till fysioterapeuten och jag fick nya övningar att fortsätta med.


På hemvägen såg vi ett säkert tecken på höst, då kaktusgruppen plockas in för förvaring i växthus. Så får vi se fram emot ett nytt kaktusmotiv på försommaren.


Vi var hemma och vilade en stund innan det blev promenad till Restaurang Hantverkaren och deras goda ärtsoppa med pannkakor.


Vi fortsatte så vägen förbi Ljura till Klingsbergparken och så in mot centrum av Norrköping och hem igen. Med de promenaderna hade vi passerat 10000 steg. Då kan man klappa sig själv på rätt axel!

6 kommentarer:

 1. Mysigt att få umgås med dom små:) visst är det också härligt i naturen, friska vindar o vackra färger. Kram

  SvaraRadera
 2. Den där kaktusplanteringen är verkligen fin. Jag såg den första (och enda) gången när Krister och jag var på en bussresa till Kolmården.
  Ha det bra i höstrusket!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Ni håller igång och äter också bra och gott. Vi hoppas att axeln har bliovit bättre.
  Har själv ställt på max 8000 steg och försöker att fixa det. Ha det bra B & N

  SvaraRadera
 4. Det känns så skönt att se Lennart med det han älskar. En tallrik God mat! Cykelkaruseller har jag levererat många från Hags i Aneby (1971...1976). Den hade då artikel nummer 127. Alla dessa artikelnummer ligger kvar i hårddisken och tar onödig plats.

  SvaraRadera
 5. Då har ni gått ungefär fem omväxlande kilometer idag. Inte illa. Å bra med en pitstop med ärtsoppa på en torsdag också - Sveriges nationalrätt på torsdagar;-)

  SvaraRadera