Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 25 april 2017

Barnbarn och promenad i Norrköping


I lördags var Lennart däckad av förkylning, så jag smet ifrån nysningarna och åkte till Linköping och träffade sonen med familj. Harry och jag var en stund till lekplatsen, men det var blåsigt och kallt även om det var plussgrader.


Vi skulle ha träffats i Finspång i påskas, men barnen där fick ju vattkoppor, så Harry fick vänta på sitt påskägg en vecka. Det var kul att söka ägget i trädgården. Jag njöt också en stund tillsammans med dem inomhus med järnväg och tittut-lek med lillasyster.


I söndags tog Lennart och jag en promenad i gråvädret! Penséerna hängde i amplar från lamporna på Bergsbron.


Vid Kvarngatan har byggnationen kommit ganska långt!


I måndags for jag åter till Finspång. Det blev en del spel och lekar och många sagoböcker.


Mormor blev populär när det vankades frasiga våfflor med mor Annas körsbärs- och plommonsylt.


Även här har jag varit med om tågresor! Kul att få del av barnens fantasier, men det blandas också in att mamma och pappa reser på arbetsresor till olika länder.


I går introducerade jag caféverksamhet i köket, när det var dags för förmiddagsfika. Inte klokt så gott det är att dricka ur dockservicen! Barnens kaffe var mjölk. Fiket var öppet i dag också!


Vi ägnade också en stund åt manikyr och


pedikyr. Det blev en test att sitta still på rumpan!


På eftermiddagen idag bakade vi muffins. Jag kan lova att det var barn, som både njöt av smeten och


det färdiga resultatet. Morfar fick också ett smakprov, när jag kom hem i kväll.

6 kommentarer:

 1. Härliga och otroligt proffsiga bilder:-) Men hur kommer det sig att jag saknar dina reortage från Gran Canaria till exempel. Men du - den hftiga bilden på ampeln och den underbara bygkranen - mums:-)

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med barnbarnen. Vi har ju fått en ny kull med barnbarn så snart är det dags för sagostunder och lek även här. Fina bilder från mitt gamla Norrköping ser jag.

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt med barnbarnen:) Trevligare än förkylningar :) haha. Ni ser ut att ha haft det trevligt tillsammans. Hälsa krya på sig till Lennart. Kram från mej som också är förkyld.

  SvaraRadera
 4. Dom är så fina, vad gjorde man utan barnbarn?
  50-11e försöket att kommentera Google blogg, nu har jag fått en egen profil av Google 'Lena bloggar (Google) vet ej om man ska skratta eller gråta ;-/

  SvaraRadera