Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

torsdag 25 oktober 2012

Ediger

I går em kom vi till en ställplats vid Ediger. Efter lunch tog vi cyklarna och åkte längs Mosel. När vi kom tillbaka till bilen blev det te i solskenet. Jag stickade och Lennart grejade med cyklarna.
Senare tog vi en promenad upp i byn. En vacker kyrka på höjden, med en fin utsikt. På kvällen var vi till Weingut Walter Oster och prövade Schwiebelkuche med årets vita. Bägge smakade bra!
Nu går resan mot Trier.

7 kommentarer:

 1. Fin Cykelväg längs Mosel!

  Lev väl!

  SvaraRadera
 2. Det är synd att hasta genom alla fina platser längs med Mosel. Man borde stanna i varje by - det finns så mycket att se. Minheim och Trittenheim är två av byarna som kommer längs Er väg - väl värda ett besök.
  Ha de fortsatt bra på Er resa.

  SvaraRadera
 3. ... och i tillägg till Minheim och Trittenheim har vi ju Ernst, Kesten, Piesport och Neumagen-Dhron... och åtskilliga fler !
  Vi håller med er - man borde nästan stanna i varje by och njuta av den så speciella Moselatmosfären - den som är så speciell och som gör att dom flesta (tror vi) älskar Moseldalen mer än Rhendalen !
  Vi önskar fortsatt god tur !

  SvaraRadera
 4. Just nu hälsar första snön på i Norrköping, men det blir nog bara kortvarigt för den är ganska blöt! Ni reste iväg i rätt tid! Kram från mig till Er!

  SvaraRadera
 5. Hej på er i husbilden!
  Ni lever ett gott liv förstår jag. Passa på för snart är vintern med snö och kyla på G...
  Hälsningar/SA

  SvaraRadera
 6. Det är mysigt där också:-) Ha det så trevligt

  SvaraRadera
 7. Jag vet att ni upplever mycket Mosel är fantastiskt. Och att komma söder ut. Vi kör den 5 nov. Kör försiktigt
  http://carthago.bloggagratis.se/
  Nils & Birgitta

  SvaraRadera