Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 14 januari 2013

Bilutflykt

Vid 10:30 åkte vi med Benny och Inger i deras personbil till Torrevieja. Där handlade vi och drack kaffe, innan vi fortsatt till en camping söder om stan, Lo Monte.


Det var en rätt nybyggd camping med stora fina platser, utomhuspool och spa och gym inomhus, samt varmt i duschutrymmen och toa. Campingen var lockande, men när vi åkte en tur ner i samhället, var det i stort sätt dött. Cykel eller bil behövs för att ta sig till affärer.

Efter en trevlig utflykt, blev det så småningom dags för mat. Har man ätit, så är det förstår snart dags för promenad. Vi tog oss ner till stranden.


Här har solen börjat dala och innan vi kom hem fick vi se en härligt röd kvällshimmel.


Skuggor är ämnet på Måndagstema

8 kommentarer:

 1. Ai,ai, så vidunderlig dere har det:) Takk for hyggelige hilsener på bloggen min. Nyt dagene og finværet. Her er det minus 15....Brrr...

  SvaraRadera
 2. Vad tyckte ni om Torrevieja då? Vi gillade det inte när vi besökte "byn" i oktober 2012. Men vilka härliga "somriga" bilder!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt med en så fin camping och så dött. Men ni verkar ha det fint ialla fall:-)

  SvaraRadera
 4. Så vacker solnedgång!
  Längtar efter åtminstone liite sol... här snöar det... eller snarare det vräker ner och termometern står på - 4 grader...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Snacka om lyx-camping! Jättefina bilder!

  SvaraRadera
 6. Så ni var i mina hemtrakter - jag såg er inte... :-)

  SvaraRadera
 7. Inte kul med ett samhälle som är dött, då är det bättre att vara på ett ställe som lever även under lågsäsong, vad vi förstått så tillhör Santa Pola ett levande ställe även nu.

  SvaraRadera
 8. Det är ju tyvärr ofta som campingar ligger lite avsides så att man blir fordonsberoende för allt annat som vill göra. Det är ju inte lika lätt att komma iväg och handla eller gå ut och äta om man måste åka husbil varje gång. Ibland kostar också campingarna på så mycket extra lyx som vi något äldre, barnlösa personer inte vill betala för. Vi har ju hunnit att bli lite bekväma också. Tror du håller med. Kram 3 M

  SvaraRadera