Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 21 januari 2013

Finspång

Vi åkte till City Gross på morgonen igår för att handla mat. Vi tänkte det skulle gå snabbt. Men så vi bedrog oss. På de här tre månaderna, som vi varit borta, hade de förstås svängt om varorna, så nästan ingenting fanns där det varit tidigare.
Väl hemma blev det kaffe innan vi for till Anna med familj i Finspång. Under hela resan dit, satt jag i telefonsamtal och kameran var nerpackad i baksätet. Det var i alla fall en solig och fin vinterdag, med ca -4 C.

Väl i Finspång låg fortfarande en del snö kvar på fruktträden. Vi var där vid 13:30 och då började solen dala.


Noelle var skygg i början, men så kom hon igång. Innan vi åkte hem på kvällen, hade mormor fått läsa sagor, med henne i knät. Vad det är härligt att träffa de nära och kära!

6 kommentarer:

Dessan sa...

Det svider säkert i hjärtat att lämna alla också. Hoppas ni hade en trevlig stund tillsammans:)

Anki sa...

Det är klart att det måste kännas underbart att träffa alla här hemma igen :)
Lilla Noelle, det förstår man ju att hon var lite fundersam... det är ju ett tag sen ni sågs. Även om ni använder skyptelefon, så är det ju inte precis som på riktigt.
Ha det fortsatt bra!
Kram

Anita R sa...

Oj så förvånad jag blev när jag fick se snöbilder här!!! Måste vara härligt att träffa alla även om det blir korta visiter! Ha de bra här i kylan! Kram

Seniorerspekulerar.se sa...

Det är nog det svåraste med att vara borta så länge är ju de små, som växer så snabbt. Måste vara skönt att få hålla, krama, läsa, och bara känna lukten av den lilla. Då är det värt besväret med resan. Ni blir väl inte hemma så länge förmodar vi. Men ta vara på det ni gör så bra. Kramar 3 M

Inger och Ingemar sa...

Förstår att det är mysigt för er att framför allt få träffa den lilla! Just i den åldern går allt så fort. De växer så snabbt och deras värld förändras också hela tiden på ett helt annat sätt än vår. Had det fortsatt gott! Solen finns kvar härnere!

BP sa...

Jo att träffa familjen är ju härligt, men jag kan tänka mig at du/ni ändå längtar till sol och 20 plusgrader. Eller har jag fel;-)