Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 12 maj 2014

En tur med Ellen


På väg ner till Ellen gjorde vi en sväng förbi Yakobs Ram & Reklam. Vi beställde nya "Ellenskyltar". Text och form fanns lagrade på datan, sen dekalen togs fram till förra bilen. Vi väntade ca 20 minuter och så hade vi skyltarna med oss. Snabb service! Vi får vänta tills i morgon innan de kan fästas på Ellen. Så småningom växer "Husbilen Ellen" fram.

Väl vid Ellen bestämde vi oss för att låta henne rulla en bit. Målet blev IKEA i Linköping. Vi behövde handla en del småsaker. Efter det gjorde vi ett te- och kaffestopp hos Ann-Sofi i Linköping. Vi fick krama på barnbarnet Harry och samtidigt umgås en stund med Ann-Sofi och hennes mamma, som var på besök.


Det kom en del skurar under dagen. Nu längtar jag efter sol och värme!

6 kommentarer:

 1. Jag hajjar till varje gång jag öppnar er sida:) Är inte van att se nya Ellen:) Det var snabb service måste jag säga. 20 minuter...vi fick vänta i flera veckor för vår text..lilla pärlan. Det var service hos er må jag säga. Kul att smycka er nya fina bil nu då:-) Kram

  SvaraRadera
 2. Trevligt med en ny Husbil och Concorde,det är bil det :-)
  Perfekt att få lite nya skyltar upptryckta med!

  Ha det gött/Kram

  SvaraRadera
 3. Så kul med särskilda skyltar på Ellen, personligt och fint!

  SvaraRadera
 4. Kul när husbilarna får "namn" tycker jag, så mkt lättare att känna igen folk också när man möter dem på vägen.

  SvaraRadera
 5. Regnet ser fint ut på bild i alla fall :-)

  SvaraRadera
 6. Lycka till med nya Ellen! Vi kanske ses nånstans och får beundra henne!!! Vi har nu varit hemma en vecka, så nu är det full fart med tvätt och urstädning av husbilen. Vi ser fram emot lite varmare väder och då kommer det att bli några utflykter.
  Må så gott// Lizzy o Ove

  SvaraRadera