Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

torsdag 27 november 2014

Solig förmiddag och sen regnskurar


Efter både regnskurar och åska under natten, vaknade vi till en solig dag. Getterna kom och betade av de nya olivskotten. Fåren bryr sig inte alls om bladen, utan håller sig till gräset.


Vi var snabba till tvättmaskinen och tvättade lakan, som torkade fort i solen. Under tiden tog vi en fika. Observera att det är en lågkaloridag, så därför fattigt med kaffebröd.


Vi var till Continente och handlade och när vi kom ut regnade det. Vi blev blöta på väg till Ellen, men sen var det slut. Efter maten blev det boule. Molnen tätnade, men vi han med en vinst och en förlust.  I dag spelade Janne med mig och Lennart. Kerstin, Gunilla och Roland bildade det andra laget.

Mellan skurarna har vi också hunnit med en promenad till det vackra hibiskusträdet. I kväll har jag haft långkok på skinka, med ben och grönsaker. 1½ kg kött för för ca 25 kr. Det blir några goda middagar till oss.

Tidigare inlägg från Silves hittar du här.

7 kommentarer:

 1. Vackert hibiskusträd ni har hittat. Oj långkok i husbilen, vad duktig du är.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Trädet är verkligen vackert!
  Å visst är det så otroligt billigt i Portugal och Spanien. Å allt smakar dessutom betydligt bättre än här hemma, speciellt frukt och grönsaker - ja kött också.

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt liv ni lever! Njut! Så himla vacker hibiskus!

  SvaraRadera
 4. Kul att se att även getter gillar oliver i ett tidigt stadium, finsmakare.

  SvaraRadera
 5. Ser härligt ut... och vilket bra pris på köttet!
  Önskar er en trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Ja här har det också regnat nu väntar vi på bättre väder. Det var bra pris på köttet. Jag har också gjort storkok på grönsaker till soppa. Gott att ha färdigt i frysen.
  Trevlig adventshelg.

  SvaraRadera
 7. I går hade vi bra väder men i natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kram

  SvaraRadera