Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 17 februari 2015

Kartbilder

I natt, på förmiddagen och en stund in på eftermiddagen var det grått och blåsigt. Sen kom solen igenom lite grann och vi vågade oss ut. När blåsten och gråheten varade, så läste vi, jag stickade en del och sen roade vi oss med att titta på hur vi åkt med husbilen.


Så här har vi åkt i Portugal under långresan 2014 -15. Den röda snutten är för 2015.


Under våra tre säsonger i Portugal har vi åkt så här.
2013 kom vi från Spanien och åkte in via Vila Real de Santo António, den röda markeringen.
Långresan 2013 - 2014 åkte vi "andra hållet". Vi kom från spanska högplatån och in i Portugal vid Mourão, den gröna markeringen.
Långresan 2014 -15 kom vi in i Portugal norrifrån och åkte över gränsen Spanien/Portugal vid Rio Minho nära Valenca, den gula markeringen.
Vi har fortfarande en hel del outforskat i norra Portugal, men då måste vi komma iväg tidigare än oktober, så inte det myckna regnandet börjat.


Lennart gjorde också en karta på våra längre resor under 2014. Den röda markeringen är vår hemresa förra säsongen från Portugal och Spanien. Den gula är vår nerresa hit hösten 2014. Den grå är vår rundtur i Finland. Blå turen var ner till Öland/Småland. Så är det en del turer i Östergötland, Sörmland, Uppland, Västmanland, Närke och norra Småland, som inte går att särskilja på den här kartbilden.

5 kommentarer:

 1. Ni har verkligen varit ute på rull länge..o mycket. Ni har verkligen fått se er omkring:-) Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul med kartbilderna, Jag har visserligen autorout men det blir ganska rörigt, Just nu har jag ingen PC bara den lilla paddan att läsa och kommentera på. Hoppas få ner min gamla PC till veckan. Kul att se hur ni åkt. Finland är ett oskrivet blad för oss har aldrig varit där med bil eller husbil endst båt. Ha de gott

  SvaraRadera
 3. Det var bra att ni lade ut en större karta, då är det lättare att greppa var ni är utan att googla. Visst är Portugal underbart, jag längtar också dit. Kram

  SvaraRadera
 4. Kul med dokumentation på kartan. Då blir era resor ännu mera imponerande!

  SvaraRadera
 5. Kul att följa er! Spännande med kartor och ni passar verkligen på att se er omkring :)

  SvaraRadera