Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 23 mars 2015

Grått och kallt


Även en grå och kulen dag, behöver vi ut och röra på oss. På med dunkappan och så iväg österut i Norrköping. Det är ett par plusgrader, men känns som åtskilliga minus, då det blåser en del. Vi gick förbi spårvagnsstallarna och såg en gammal 2:a uppställd med stjärn-belysning, medan en nyare "gula faran" fanns i bakgrunden.


Vi fortsatte runt Risängen och svängde sen in mot Oxelbergen. Där finns en lekplats med mysiga klättertorn.


Precis bredvid finns en uppgrävd vattenfylld grop, som de hade påbörjat innan vi for. Fanns ingen beskrivning om vad som ska bli här, men det stod att man skulle förbättra miljön. Även med staket, är det läskigt med vattenfyllda gropar, som är granne med en lekplats. Halvstora barn är nyfikna och bra på att klättra.


Några krokusar har vågat sig fram, men långtifrån så fint som i Horsens, Danmark.


Nästan hemma, konstaterade vi att närmaste lekplatsen fått nytt staket. Det känns bra, för det gamla var trasigt på flera ställen. Jag tror vi kommer hit med barnbarnen. Ett dagis använder lekparken, men den är öppen för andra barn också.

4 kommentarer:

 1. Hur kommer det sig att jag föredrar dina bilder från Europaresan;-) Jo, för att vi har haft samma skitväder här. Men blåsten med allt grus var ju bra som kostnadsfri tandblekning - jag menar att käka grus sliper ju tänderna om man nu vill se det positiva i det hela...

  SvaraRadera
 2. Kallt var det i går men vi spelade Boule!

  I dag blir det finväder!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, riktigt ruggigt väder har vi haft i några dagar......men idag skiner solen.....i varje fall här i stan! :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det grått och kyligt väder nu och man är lite besviken, för det var ju så fint ett tag. Fast det ändrar sig väl snart igen får man hoppas. Idag tittar i alla fall solen fram då och då här på Gotland.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera