Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 14 december 2016

En dag hemma


På förmiddagen gjorde Lennart en karta på hur vi rest de senaste dagarna. På vissa sträckor har vi åkt flera gånger och då försvinner färgerna. Hur som känns det ändå som vi sett stor del av ön. Den västra sidan, där vi inte rest, var vägen avstängd på grund av ras.


I dag har vi haft städdag både inomhus


och utomhus. 


Jag hade med 6 små tomtenissar hemifrån och den lilla julgranen, som varit med i husbilen, liksom adventsljusstaken, som knappast syns på glashyllan. Så nu är det julpyntat!


Sen har vi suttit och njutit i skuggan av parasollet. Det gick åt en del vatten, för idag har det varit vindstilla och varmt.


Solen lyste så fint på en klase Bougainvillea att jag inte kunde motstå fota dem, liksom


en nyutslagen hibiskusblomma.


I kväll tog vi en promenad och såg den här husbilen, som parkerat över tre parkeringsrutor i stället för att backa in och klara sig med en ruta. Det är så man blir populär och skyltar kommer upp om att husbilar inte är välkomna.

3 kommentarer:

 1. Synd att en del av oss beter sig, sista bilden.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, Gran Canaria är ju inte så stor om man säger så, men längst upp till höger finns det ju en snott kvar att göra. Åsså ett besök i huvudstaden om ni inte redan har gjort det.

  Precis lagom med julpynt om du frågar mig:-)

  Ser att det är en tysk husbil som tar upp tre parkeringsrutor. Ganska typiskt tyskt. Dessutom har h*n ju åkt genom hela Spanien antar jag och snabbt anammat det spanska sättet att parkera illiegalt...

  SvaraRadera
 3. Jag skulle inte klara av att fira jul, borta från min familj. Vi har arbetat i hop i mer än 40 år. Att lämna dem och resa bort, nej det skulle jag inte klara av. Hoppas ni får en God Jul.

  SvaraRadera