Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 27 december 2016

Fortfarande Calima


Fortfarande blåser Calima med ökenstoft i luften, men vinden har avtagit lite. Vi har torkat av möblerna och Lennart har spolat altangolvet innan vi ville sätta oss ned för kaffe.


Mitt emot "vår" bungalow fanns en plantering, som blivit upplag och där det fanns en potential att göra i ordning. Julafton började de jobba här. Mycket byggnadsmaterial, träpallar etc. har forslats iväg och jordhögar har kommit istället. De ska bli spännande se vad det blir av det hela.


Vi har varit ute på två längre promenader och den här hibiskusblomman med sin ljuvliga rosa/oranga färg passerade vi på en av promenaderna.


Himlen börjar bli mer blå igen och bougainvillean blommar vackert!


På kvällspromenaden tätnade sand-diset över bergen igen. På en parkering inte så långt från oss, fanns en husbil.

7 kommentarer:

 1. Vi får hoppas på att ni får bättre väder snart, att ha sand i luften är inget vidare. Hibiskusblommor är fina och många olika färger finns det tydligen hos er.
  God fortsättning
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas också vinden och den fina ökensanden lägger sig. God fortsättning till er också!

   Radera
 2. Alltså Lennarts frisyr är betydligt "mera han" än direkt efter besöket hos frisören. Uppklippt klär honom liksom inte riktigt tycker jag. Ruffsigt är mera hans stil om man säger så.

  Å eftersom du i flera inlägg visar uppställda husbilar så utgår jag ifrån att ni saknar Ellen. Men Lennarts miner på olika foton berättar en helt annan historia;-)

  SvaraRadera
 3. Jobbigt med den fina sanden som lägger sig överallt. Härlig blomprakt! Jag håller med BP - Lennart passar bättre i sin vanliga frisyr :)
  Ha det fortsatt gott!

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen trist med en massa finsand överallt. Hoppas ni har det bättre i dag utan sand överallt:) Kram

  SvaraRadera
 5. Finsan är inte så kul men, men. Fantastisk hibiskusfärg på den bilden, tror dom muterar och kan få till de mest oväntade färger vi inte vet om! Min gulblommande hemma var ju orange från början men utan näringsbatten blev den gul/röd, kul. Min röda har ännu ej blommat. Hoppas det blir en plantering utanför ert som ni hinner njuta av! GOTT NYTT ÅR på er *<:-) *<:-)

  SvaraRadera