Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

onsdag 21 juni 2017

Kärt besök


Arbetsterapeuten hann precis gå, när Birgitta och Nils-Åke kom på besök. Så kul att se dem igen! Så trevligt att jag glömde ta kort innan tallrikarna nästan var tömda. Birgitta och Nils-Åke hade med en god Budapestlänk, som var fylld med hallon. Det fungerade väldigt bra tillsammans med jordgubbar och glass till kaffet.


Lilla My var förstås också med! Blev mycket prat om resor som vi gjort och som vi tänkt göra.


Senare testade Lennart och jag rullstolen. Vi tog oss till Vasaparken och en parkbänk där. Vi njöt av solen och kvällsbrisen innan vi tog oss hem igen.
Så otroligt skönt att vi fick låne-rullstolen så snabbt! Det var i går morse som arbetsterapeuten gjorde besök hos oss och på lunchen idag levererade hon rullstolen! Nu behöver jag inte promenera ensam.

7 kommentarer:

Husbil och Resor sa...

Nu kan t.o.m Lennart få lite sol vad bra det blev med rullstolen. Tack för i dag en en gång

Husbilen-Ellen sa...

Tack själva! Jättekul att träffa er igen! Ha en riktigt skön fortsättning på besöket i Östergötland och den fortsatta resan!

FREEDOMtravel sa...

Roligt med besök! Och vad bra att ni snabbt kunde få låna en rullstol! Passar på att önska en fin midsommar!

Lennart och hans tankar sa...

GLAD MIDSOMMAR!

Anonym sa...

PERFEKT det ordnade sig före Midsommar! De där betydelsefulla sakerna man så gärna vill ska ordna sig inför vissa, få milstolpar, vi så gärna önskar! Egntligen inga stora saker men man stör sig på dom och blir stressad i a f blir jag det ;-/

Anders och Birgitta sa...

Va skönt för Lennart att komma ut. Vi önskar er en trevlig midsommar!

Matts Torebring sa...

Vad trevligt det är med våra bloggar och möten!