onsdag 25 oktober 2017
Lingon&Dill
I dag gjorde vi en lunchutflykt till Lingon&Dill i Skärblacka.
Jag blev förstås nyfiken på de fina blommorna och frågade om de var något jubileum. Nej, men krögarparet hade varit i Limerick, Irland och deltagit i Världsmästerskapen i Grill och BBQ. De blev dubbel världsmästare. Lingon & dill BBQ team vann guld i BBQ momenten Dessert och Homeland cooking! Så blommorna var grattisblommor till VM-segrarna. Vi fick också veta att Morgan återigen ska vara med och laga mat till Nobel-middagen!
Du kan förstå, att vi gärna åker ut från Norrköping för att äta en god lunch.
Alltid finns det en salladsbuffé att plocka av. Som bordsdryck ingår vatten, lingondricka eller citrondryck. Finns förstås annat att beställa också.
I dag blev det stekt fläsk, potatis och sås. Det var vackert upplagt på tallriken när det serverades. Det smakade som vanligt, riktigt gott.
Vi har ätit här många gånger och alltid har vi varit nöjda när vi lämnat restaurangen.
Innan vi fortsatte hemåt gjorde vi ett besök på Etiopienhjälpen/Erikshjälpen i Skärblacka. Alltid kul att träffa entusiasten Birgit Bergenbrant.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
11 kommentarer:
WOW!!! Kul med en matvinnare som INTE är från Stockholm! Stort Grattis till den krogen nära er:-)
Sonens 50-årsmiddag kom därifrån!
Gott med riktig husmanskost ibland, när det är vällagat :)
De har verkligen god mat och är jätteduktiga!
Tack för tipset, det låter minst sagt spännande
Hållermed och dessutom otroligt duktiga!
Jag tog catering till ammas begravning och det var också mycket bra.
Visst är det!
Ja, det gäller att vi besöker dem, så de stannar kvar i trakten.
Absolut. När vi var nu, var det folk från Söderköping där, som läst rekommendationer. De gav också sina lovord!
Väl värt en resa dit, men de har bara öppet vardagar.
Skicka en kommentar