Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 3 juni 2018

Allsång på slottet i Finspång

Noelle sov över hos oss och på fredag förmiddag lekte vi vidare i Strömsparken. Det rinnande vattnet var spännande. Hon utforskade hur olika saker flöt med strömmen, som spaden. Hon höll sig förstås iden grunda delen.Strax före tre var vi i Finspång och hämtade Wincent från dagis. Sen kom föräldrar och Per med familj från Linköping. Det blev middag på altanen med grillat. Det smakade otroligt bra ute och i skuggan!Sen for vi ner till Slottet i Finspång, där vi togs emot av en högrest man.Det blev "Allsång vid slottet" som arrangerades av Siemens, Finspångs kommun och några fler. Drygt 5000 personer mötte upp till en skön kväll. Vi lyssnade på Shirley Clamp, som också var konferencier, Markoolio, Anne-Lie Rydé, Martin Stenmark, Chris Kläfford och Sigrid Bernson.Vi hade det skönt på vår upphöjda plats.Barnen hade hörselskydd på. Vi sov över och idag var jag med och tittade på när Wincent tränade fotboll. Harry hade turen att få vara med han också! Lotorp IF har en bra ungdomsverksamhet både för tjejer och killar.Vi åkte hem strax före tolv. När vi kom hem var så varmt inne i lägenheten, att vi valde fortsätta i Rubinen till Stegeborg, där vi tänkte äta lunch.Där träffade vi Kurt och Helen, som var där med Bently och Rolls-Royce-klubben.Vi fortsatte sen till Söderköping, där vi gick en vända. Himlen mörknade, men vi kom in i bilen innan det kom några regnstänk. Det skulle ha behövts många fler. Väl hemma kunde vi konstatera att det inte kommit något regn alls.Senare i kväll har vi hört åskan mullra.

14 kommentarer:

Lennart och hans tankar sa...

Sonen var på allsång!

Husbilen-Ellen sa...

Då hade han trevliga timmar!

Husbil och Resor sa...

Vi skulle behöva regn vi här i Helsingborg. Så varm så t.o.m jag börjar klaga. Stegeborg var vi och år men på andra sidan med dotter inte så länge sedan.

Anki sa...

Trevliga dagar med utflykter åt flera håll :)
här sitter vi mest inne och pustar på dagarna, men snart kan jag nog gå ut en stund för att vattna blommorna.
Jättebra idé Elisabeth - klart vi ska plocka svamp! Hoppas på en hygglig svampsäsong bara :)
Kram

Husbilen-Ellen sa...

Vi behöver massor med regn som faller stilla. Marken är torr som fnöske. Stegeborg med omgivning är vackert!

Husbilen-Ellen sa...

Jag hoppas också på svamp, men om inte kan vi kanske ta en skogspromenad ändå. Kramar

Matts Torebring sa...

Vi på Torebrings är också i Finspång, oftast flera gånger i veckan. Då besöker vi just Siemens. Fast jag tror inte att våra tekniker har lika trevligt som ni hade det.

Rolle o Carina sa...

Ser ut som ni hade det trevligt i värmen!

Ha det gott......Kram

Ama de casa sa...

Vilken härlig dag och kväll! :-D

BP sa...

Då har ni haft fullt upp denna (nästan för) varma helg. Men ni verkar ha njutit för fullt:-) Vi fick också en regnstänk natten mellan fredag och lördag samt en klockan 18:30 idag. Men det blev bara kvavt efter det, då dagstemperaturen låg på 31 grader. Då föredrar jag faktiskt inget regn om man säger så.

Husbilen-Ellen sa...

Både dotter och måg arbetar på Siemens, där de trivs bra. Fast jag tror även de, trivdes på ett annat sätt i parken. Detvaren riktigt skön kväll!

Husbilen-Ellen sa...

Vi hade det riktigt bra!

Husbilen-Ellen sa...

Det var skönt!

Husbilen-Ellen sa...

Jag håller med dig i att det varit i varmaste laget de senaste dagarna!