Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

fredag 13 september 2019

Elmia Husvagn Husbil


Många olika sorters husbilar har vi tittat på. De här är är kul, men jag skulle inte kunna tänka mig en sån.


Vi har tittat på en del mindre husbilar runt 6 meter, men det blir så mycket att avstå i bekvämlighet och det är vi inte beredda på, även om det finns en del nya djärva grepp.


Vi tog en välbehövlig sittpaus, medan vi lyssnade på en inspirerande föreläsning om Kroatien av Helena och Peter, Freedom Travel.


Där träffade vi husbilsvännerna Berit o Bosse, liksom Nils-Åke. Senare kom även Wivianne och en väninna dit.


Tidigare hade vi träffat Helen och Kurt och på eftermiddagen tog vi en promenad på området och kunde inte annat än beundra deras lilla husbil.


På kvällen umgicks vi med klubbvännerna Helena o Roger och Helena o Jan i deras Concorde. Vi fortsatte kvällen på "en lokal oktoberfest". Jag saknade de riktiga bumpa bumpa tonerna från bastuban och gunget som är i Tyskland. Det var svårt att prata i den högljudda miljön, så vi bröt upp efter ett tag.


I dag har vi tittat mer på tillbehör och en del som inte alls tillhör husbil, men ändå kan vara trevligt, som handväskor! Vi träffade vännerna Ann och Leffe, som vi ser fram emot att träffa snart igen.


I kväll träffade vi Birgitta o Matts Torebring. Efter kvällspromenaden summerade vi dagarna och konstaterade att det är mötena med alla husbilsvänner, som är det roligaste med mässan. Så klart att det är kul se nyheter av olika slag, men vi känner oss nöjda med Ellen och har drömar om annat än ny husbil nu.
I morgon bryter vi uppoch åker hemåt igen.

3 kommentarer:

Husbil och Resor sa...

Just mötena med alla husbilsvänner och besökare. Har bara möt glada positiva förväntansfulla besökare som är här första gången. Det är många yngre par (35 - 45) i husbil som har anlänt.
Du hade i allafal ett bra kort på mig.

Dessan sa...

Kan tänka mig att ni haft trevligt där med alla likasinnade :) Kram

Freedomtravel sa...

Roligt att ses på mässan! Och kul att ni ville komma till vår föreläsning! :)