torsdag 3 november 2022

Från La Cala de Mijas till Malaga och Gran Canaria


 I tisdags lämnade vi La Cala de Mijas.

Vi åkte A7 mot Malaga. Intensiv trafik och den hade vi ju hört när vi stod i La Cala de Mijas. Vägen gick kustnära och det var dis i luften.

Vi närmade oss snabbt Fuengirola.

Vi kör runt staden och kommer lite närmare 

bergen.

Efter tunneln breder Malaga ut sig, med vägar kors och tvärs.

Vi sov över natten i Ellen, inom det inhängnade området där vi lämnade Ellen. Kl 9.00 i går kom taxin och hämtade för färd till Malaga flygplats. Då var det skönt att inte köra själva i den intensiva trafiken.

Det blev en dryg väntan på flygplatsen, då planet var drygt 2 timmar sent till flygplatsen. Som tur var fanns det ju gott om mat- och fikaställen. 

Buss 66 stod inne när vi kom ut från flygplatsen, så vi fick ta långa steget före och hann precis in, när bussdörrarna stängdes. En härlig känsla när Lennart öppnade grinden till vårt bostadsområde.

Där på andra sidan poolen var vi hemma! Vi städade av det värsta och tog ett varv till närbutiken.


På förmiddagen idag gick vi till San Fernando och storhandlade. Sen blev det taxi hem med alla varor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Hyr ni eller har ni köpt?
Bosse och Gerd

bmlarsreseblogg sa...

Så härligt för er att vara på plats i ert ”vinterhem”. Så smart att Ellen står och väntar på er till våren när ni ska ta er hemåt igen.

BP sa...

Misstänkte att ni till slut skulle hamna på Gran Canaria, men trodde att ni skulle ta Ellen med er på en färja. Hoppas ni har härliga dagar i Maspalomas:-)

Elisabeth sa...

Bosse o Gerd: Vi har haft en liten bungalow i Maspalomas i drygt fyra år. Där trivs vi bra.

Britt-Marie o Lars: Ja det är riktigt skönt att vara tillbaka här, samtidigt som det är kul att veta att vi fortsätter vår långresa i vår.

BP: Vi tycker att Ellen är i största laget, för att hitta bra övernattningsplatser på GC. Dessutom har vi ett bra boende! Det är lätt att ta sig runt med buss eller hyra bil någon gång i månade.