Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

torsdag 7 maj 2015

Torsdag


Hela dagen i går var jag i Skärblacka och ägnade mig åt att tömma mammas lägenhet och träffa mamma. Idag kändes det skönt att promenera till Hemgården och Torsdagsgruppen. Vid Motala ström börjar Ginsten blomma.


Tulpanerna är kraftiga och fina, medan Kejsarkronorna håller på att vissna.


En del tulpaner både doftar gott och är väldigt dekorativa!


Vid Hemgården blommar Löjtnantshjärtan.


Kan inte låta bli att dela en närstudie. Jag tycker att blomdropparna är så fina!


Som alltid är det kul att träffa de andra i Torsdagsgruppen.


Agneta leker fram ett härligt landskap!


På eftermiddagen åkte Lennart och jag till Folketshusvägen i Skärblacka och fortsatte packa och tömma lägenheten. I går träffade jag mäklare och på måndag ska det bli fotografering, så det är bråda dagar. Mamma tog färdtjänst till favoritfrissan Lena och där hämtade vi henne när permanenten var klar. Hon blev fin i sina nya lockar. Det smakade bra med te och kaffe hos henne.


Efter fikat blev det en ny tur till lägenheten. Sen väntade tvättkorgen här hemma. Under tiden tvättmaskinen gjorde jobbet, åt vi en pizza på balkongen och tittade på solnedgången.

7 kommentarer:

BP sa...

Jag bara älskar din fina mamma Asta! Inga blommor i världen kan matcha henne. Vilken fantastisk krutgumma som verkligen håller sig "ung", fräsch och vacker! Vilken förebild för alla äldre!

Anki sa...

Fina bilder från vår stad... så vackert där vid Strömmen!
Hon ser pigg och glad ut din mamma... skönt när allt är fixat. Ni hade verkligen gjort er förtjänta av pizza på balkongen!
Ha det gott!

Lennart och hans tankar sa...

Nu har naturen verkligen vaknat!

Kram

Ama de casa sa...

Hon är verkligen vacker, mor din, och du är henne upp i dagen :-)

Anders och Birgitta sa...

Det är verkligen vackert med alla blommor. Förstår att det är mycket att stå i med flytten av mamma, hoppas att det går bra med mäklaren.

Anonym sa...

Jag blir lika glad varje gång jag landar på din blogg "blomprakten är såå fin". Hektisk tid för dig nu, samtidigt som det har ordnat sig för din mamma, hon ser nöjd o nyfriserad ut o det är ett bra kvitto på er uppoffring i rätt tid!

Kors och Tvärs sa...

Härliga blombilder. Hoppas flytt och allt med försäljning rullar på bra