Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

måndag 12 februari 2018

Snöslask


Lätt snöfall i går kväll byttes ut mot + 4 grader och slask idag. På sina ställen var det riktigt halkigt. Det var lite besvärligt att dra dramaten till affären. För säkerhets skull gjorde jag det två gånger. Jag gick ifrån plånboken hemma, men det var ju bra för motionen.
Under tiden jag handlade, så åkte Lennart och bytte däck på personbil. Nu har vi vinterdäck och kan åka och hälsa på barn och barnbarn.


På eftermiddagen "sprang" jag runt i affärerna i centrum för att hitta något att ha på mig till festen på lördag. Det var länge sen jag var ute och shoppade, så det tog sin tid. Jag mellanlandade på Lindhals,där jag tog en stärkande kopp kaffe.
Några timmar senare kom jag hem meden del kassar. Jag mannekängade för Lennart och han tyckte det var bra köp, om än lite mycket. Så kan det bli, när de håller på att packa upp nyheter i affären. Det kommer säkert bildbevis så småningom. Idag glömde vi dokumentera.

6 kommentarer:

Rolle o Carina sa...

Ojdå,har ni redan åkt hem innan vi kom ner o hälsa på!
Men ha det gott hemmavid då trots omställelsen :-)

Ha det gott.....

BP sa...

Än en gång - välkommen tillbaka till den svenska slaskiga verkligheten. Ni borde ha stannat minst en månad till på Gran Canaria. Men uppenbarligen är det fest på gång, så ni valde kanske att komma hem just för den.
Lennart är som min man - inte följer han med till affärerna och är smakråd. Ska bli kul att se vad du shoppade. Kan tänka mig att du missade rean som varade mellan november till för någon vecka sedan...

JoY sa...

Lite tidigt att komma hem när vädret fortfarande är lite si och så, slasket är inget roligt, gummistövelväder.
Kram

Husbilen-Ellen sa...

Vi är åter den 25:e, så vi hoppas ni är kvar då.

Husbilen-Ellen sa...

Vi är hemma för kalasande. Rean är jag inte mycket för, så jag iddes inte gå och titta där utan siktade in mig på nyheterna.

Husbilen-Ellen sa...

Vi vill inte missa dotterns 40-års fest, så därför fick det bli en tur hem. Vi åker ner ytterligare en sväng till GC