torsdag 9 juli 2020

Vinön - Norrköping



I går kväll följde vi en promenadslinga från ställplatsen på Vinön. Den gick in bland många lövträd och hasselbuskar, men där fanns också jättestora tallar.


Solen dalade vackert, men tyvärr var det en del moln som störde. Vi hade den här fina vyn från husbilen.


I morse vaknade vi till sol! Sen vi städat Ellen,


njöt vi i solen. Vi fick chans att både njuta av kaffe och läsa, liksom att äta lunch innan molnen


hopade sig och vi plockade in våra prylar och for till färjan. Här närmade vi oss Hampetorp.


Dagens etapp gick med bara ett stopp och då för att köpa några liter jordgubbar efter vägen.


Vi körde mot Katrineholm och himlen blev dramatisk, när solen lyste mot molnen. Vi kom till Norrköping utan några regnstänk.


Sen vi packat ur Ellen och ställt in maten i kyl och frys, passade vi på att ta en promenad i Norrköping bl.a. längs Motala Ström.


Vår tur med Ellen till Uddevalla för att titta på en begagnad cykel, utvecklade sig till något mer. Det är det som är så fantastiskt med husbil! Varje färg visar en dagsetapp, som finns redovisad tidigare. Se gärna i högermarginalen!

4 kommentarer:

Anki sa...

Vinön ... ännu en av våra favoriter! Det blev inte närmaste vägen till Uddevalla och tillbaka, men det blev en trevlig tur!
Ha det gott!

BP sa...

Det har du rätt i. Har man husbil kan man ju improvisera och vara spontan. Å att åka till Uddevalla bara för att kolla en cykel hade ju varit ganska futtigt, eller hur;-)

sjusoverskan sa...

Underbart med husbil!
Kram Inger

JoY sa...

Visst är det skönt när man har hemmet med sig, man är ju hemma överallt. Då gör det inget att en utflykt blir till en hel resa. Fina bilder och berättelser, som alltid, Tackar.