Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

tisdag 8 november 2016

Rundturer i Maspalonas


I morse vaknade vi till blåst, lite moln och 19°,


men när vi hade ätit frukost och börjat vår promenad var himlen åter blå och värmen kom med solen. Temperaturen har hållit sig runt 22-23 grader som mest.


I går träffade vi på några, som föreslog att vi skulle gå till Atlantic hotell och vara med på öppet hus. Det gjorde vi, men det var inget för oss. Vi bor bättre, även om vi inte har havet framför ögonen när vi tittar ut. I dag blåste sanden, så det var skönt att gå upp i stan igen.


När vi gick i den här uppförsbacken fick vi reda på att en del av filmen "Sällskapsresan" spelades in på det här hotellet. Vi, eller snarare jag, tittade in i en del affärer medan Lennart väntade utanför.


Så småningom slog hungern till och vi gick till Restaurang El Duke och åt en god, om än sen lunch. Tack för tipset BP. Dit kommer vi gå flera gånger.
Efter maten fick jag ny energi, så det blev en runda på Yumbo Shopingcenter nu när det ändå var en affärsdag. Kollade på mycket, men det var inget jag fastnade för, inte ens några örhängen!


På hemvägen passerade vi den här vackra Bougainvillea-häcken.


En blomma, som jag blir mer och mer förtjust i.
Senare blev det än runda till Faro 2 shoppingcenter, där vi handlade mat.

3 kommentarer:

  1. Sååååå himla kul att ni åt på El Duke och att ni blev nöjda förståss. Stället är bara så bra, prisvät med otroligt trevlig personal också. Har tipsat många om stället och alla har blivit nöjda! Nu är det bara att gå till La Casa Vieija också. Där lär ni inte heller bli besvikna! Där kan ni med fördel äta kanin och som efterrätt Gofio, nå't jag skulle kunna döda för just nu;-)

    Tusen tack för varma och soliga bilder. Det behövs här kan jag säga. Ni stack i precis rätt tid.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också dessa blommor är fantastiskt vackra.

    SvaraRadera