Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

söndag 20 november 2016

Senaste dagarna


Det här var gårdagens promenad.


I fredags tog vi det lugnt på hemmafronten med att städa, handla och läsa under parasollet.


På kvällen gick vi en promenad till restaurang Bamboo Garen II. På vägen dit passerade vi de här vackra blommorna, som hängde över ett bambustaket.


Vi åt en god flamberad Honkonganka!


I går tog vi oss ner till stranden i närheten av fyren.  Det var mycket folk som vandrade och några badade.


Vi nöjde oss med att bada fötterna. Vattnet var säkert runt 20°, men lockade oss inte ändå. Vinden ökade under dagen, så vågorna blev högre och sanden yrde.


Vi gick strandpromenaden bortöver  till Meloneras och stannade vid Cerveceria K1, Food & Lounge. Där stod kocken och gjorde en stor Paella.Paellan smakade riktigt bra och portionen var i största laget.Det blev en riktigt bra Elisabeth-dag!

7 kommentarer:

 1. Er mat ser riktigt smaskig ut. Njut vidare i värmen!

  SvaraRadera
 2. Vad mat ni äter MEN god sådan ser vi

  SvaraRadera
 3. Så härligt ni har det där nere i värmen, det är mycket annorlunda förhållanden och liv här uppe i norr även om solen visade sig idag med en vacker solnedgång. Gillar den röda hibiskusen med sina frodiga gröna blad.

  SvaraRadera
 4. Visst ja! Det var Elisabeth igår. Grattis till dig och till mig också som har det som andranamn.
  Kram, Ingrid Elisabet

  SvaraRadera
 5. Dregel, dregel för maten! Känner doften - mmmmhhhh! Å strandpromenaden var också helt i min smak, även om jag inte är så värst förtjust i sand mellan tårna;-)

  SvaraRadera
 6. Härliga promenader i skönt väder o god mat dessuton så vackra hibiskus, det är det goda livet! Det läker det mesta, hoppas din axel svarar positivt på vistelsen,mtror knappast det blir sämre, eller hur!?

  SvaraRadera