Husbilen Ellen

Husbilen Ellen

lördag 30 maj 2020

Dagens tur


Jag börjar dagens inlägg med ett foto från i går kväll. Då kom två tjejer töltande på islandshästar! Så mysigt se dem!


På förmiddagen gick vi en tur och tackade samtidigt för de här dagarna. Då såg vi en stor flock hjortar beta. Jag fick med en del av flocken innan de hörde mig och


for iväg hals över huvud!


Vi lämnade Vånga och for till Skärblacka. Där passade jag på att handla lite mat, samt några växter som vi åkte gratulerade Monica med på hennes 84-årsdag. Blommorna ställde jag på trappen innan jag ringde på dörren och gick ner på gården. Så pratade vi en stund med långt avstånd till varandra.
Så for vi till Norrköping och hämtade bland annat ett paket, som väntade på oss.Vi tittade till lägenheten och så blev det en tur till Finspång.Där träffade vi Anna med familj. Noelle fick ett stort paket på sin 9-årsdag, en skateboard, med hjälp av mamma och pappa, men nu fick hon en del mindre. Så blev det fika och lite lek innan vi


vinkade hej då till familjen.


Vi körde åter förbi Glan på vår väg mot Norrköping, men där fortsatte vi vidare


och passerade Göta kanal innan vi kom till Söderköping.


När vi kom till avtagsvägen mot Valdemarsvik svängde vi höger in mot landet och tog en liten grusväg tills vi kom till Fallingebergssjön.


Här parkerade vi för natten.


Det blev en kortare tur till sjön Yxningen och Falllingebergsviken. Här satt vi och njöt i solen innan det blev dags att gå tillbaka till bilen, för att äta.
Det har varit ännu en skön dag! Bäst av allt var förstås att få träffa barnbarnen med föräldrar!

1 kommentar:

BP sa...

Det var en fin biltur med två härliga "pitstops" hos Monica och barnbarnen. Å att du fick två kanonbilder på hjortflocken var en riktigt bonus. Har faktiskt aldrig sett en hjortflock irl.
Noelle är en kopia av Anna och grabben är en kopia på sin pappa. Ganska kul att se faktiskt:-)